Anna Trökes, Detlef Grunert - Praktisch handboek gezond met yoga

Gebruik de kracht van yoga & ayurveda voor een optimale lichamelijke en mentale gezondheid


Yoga en ayurveda zijn een sterk team. In dit boek leest u hoe u gezond kunt worden - en blijven! - met yogaoefeningen, geschikte voeding, een aangepaste leefwijze en ayurvedische geneesmiddelen.

* Een individuele aanpak: waar hebt u persoonlijk baat bij? Met behulp van vragenlijsten kunt u bepalen welke oefeningen, voeding en geneeskrachtige planten voor u optimaal zijn. Zo kunt u doelgericht kiezen voor een programma dat uw gezondheid ondersteunt.

* Yogaoefeningen: alle belangrijke asana's, bewegingsverlopen, ademhalingsoefeningen en meditaties worden nauwkeurig omschreven - steeds met duidelijke foto's en informatie over de genezende werking van elke oefening.

* Klachten zelf behandelen: vaak voorkomende klachten zoals een burn-out, hoofdpijn, slaapstoornissen of overgewicht worden vanuit de zienswijze van de moderne en de ayurvedische geneeskunde voorgesteld.


Het boek praktisch handboek gezond met yoga van Anna Trökes, Detlef Grunert is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 25,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Anna Trökes, Detlef Grunert boeken - Praktisch handboek gezond met yoga
ISBN 9789044745627
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 23-03-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
25,95
Bestel