Anke Werker - Jane Austen voor iedereen

In juli 2017 was het precies 200 jaar geleden dat Jane Austen stierf, maar: ze is nog springlevend. Jane Austen heeft fanclubs, een museum en zelfs een eigen festival, eens in de paar jaar wordt een van haar romans verfilmd en als zij nu nog had geleefd was ze rijk geweest van alle merchandise rondom haar naam. Van pleisters tot gympen: je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een product waar Jane Austen op te vinden is.

Maar wie wás deze Engelse schrijfster eigenlijk? En waarom spreken Pride and Prejudice en haar andere boeken tweehonderd jaar na dato nog zo tot de verbeelding? Austenkenners en -liefhebbers Anke Werker en Sanne van der Bruggen nemen ons in dit rijk geïllustreerde boek mee naar het Engeland van Jane Austen. Lees over haar jeugd en schrijversleven, haar familieleden en de mode uit haar tijd, maak een heerlijk recept à la Jane of doe de Jane Austenquiz en ontdek op wie van haar personages je lijkt.

Jane [Austen] voor iedereen geeft een frisse, Nederlandse kijk op die beroemde schrijfster waar iedereen weleens van gehoord heeft, maar die verder voor veel mensen nog een mysterie is.


Het boek jane austen voor iedereen van Anke Werker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Jane Austen voor iedereen"

Anke Werker boeken - Jane Austen voor iedereen
ISBN 9789492168184
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 21-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Karmijn
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,50
Bestel

Andere boeken van Anke Werker