Anita Kentie - Vrijheid in verbinding

Naar een lichter en liefdevoller leven


Vrijheid in verbinding | Naar een lichter en liefdevoller leven.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die verlangt naar een lichter en liefdevoller leven.

Het geeft op beknopte en heldere wijze weer wat het betekent om tegelijkertijd vrij en verbonden in het leven te staan. Wat het van ons vraagt, wat ons erbij helpt en wat ons in de weg kan staan.

De schrijver maakt je deelgenoot van haar eigen zoektocht en helpt je op weg bij die van jou. Inzichten uit de moderne psychologie en wijsheden uit de oude spirituele tradities worden tot hun essentie teruggebracht. Het resultaat is een overzichtelijke gids die uitnodigt tot zelfonderzoek en tot het vinden van je eigen weg.

Anita Kentie (1967) is geboren in Rotterdam en woont in Amersfoort. Ze is gehuwd en heeft twee zoons. Na een studie bouwkunde in Delft heeft ze bijna twintig jaar in de ruimtelijke ordening gewerkt. Daarna heeft ze de opleiding toegepaste integrale psychologie gevolgd bij het ITIP, aangevuld met opleidingen lichaamswerk, psychodrama en ACT (acceptance and commitment therapy). Inmiddels heeft ze een eigen praktijk voor hulp bij levensvragen.


Het boek vrijheid in verbinding van Anita Kentie is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Anita Kentie boeken - Vrijheid in verbinding
ISBN 9789491737411
PAGINA’S 181
VERSCHENEN 17-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Nobelman
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,95
Bestel