Anita Boom - van Doorn - Leven in de Nieuwe Energie

Nieuwe energie begon in 1999 naar de aarde te komen. Eerst aarzelend en via een aantal mensen die daarvoor hadden gekozen, maar in 2007 daverde het met grote stromen de aardse realiteit in. De aarde had ?ja? gezegd tegen de nieuwe energie.

Nu stroomt het binnen en danst met iedere vorm en alle materie op aarde. Het brengt veranderingen en veranderingen gaan vaak gepaard met onstuimige bewegingen, chaos maar ook het gevoel dat er een nieuw tijdperk aanbreekt van nieuwe beloftes en mogelijkheden.

De mens kan deze nieuwe energie aanwenden voor geweldige nieuwe creaties, nieuwe ontdekkingen en uitvindingen. De mens kan de nieuwe energie aanwenden voor de eigen ontvouwing en voor het veranderen van een levensstijl in gevangenschap van eigen overtuigingen, naar een leven in totale vrijheid.

Dit boek is een leidraad in het leven in de nieuwe energie. Het legt in heldere bewoording uit wat de nieuwe energie is en geeft handvaten om de nieuwe energie te integreren in het leven. In het boek wordt ingegaan op de invloed die de nieuwe energie heeft op verschillende facetten van het humaan leven zoals persoonlijke ontwikkeling, leven en dood, werk en relaties.

Het boek is verrijkt met ervaringen van de schrijver, gedichten en verhalen die een unieke dimensie toevoegen aan de beleving van het lezen van dit werk.


Het boek leven in de nieuwe energie van Anita Boom - van Doorn is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Anita Boom - van Doorn boeken - Leven in de Nieuwe Energie
ISBN 9789077677308
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 01-12-2009
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Hajefa
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Anita Boom - van Doorn