Angela Heetvelt - ONTDEK CARIBISCH NEDERLAND

ANWB Ontdek reisgids Caribisch Nederland

Verken het Caribisch gebied op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Caribisch Nederland! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals de bewegende brug op Curaçao en de goudmijnruïnes op Aruba niet

missen, maar ga ook eens van de gebaande paden en geniet van de spectaculaire zonsondergang op Sint Maarten, ga duiken bij de Grand Canyon op Sint Eustatius, of wandel over het kalksteenplateau op Bonaire, met uitzicht op een zoutpan vol flamingo's en een mangrove.

Deze reisgids Caribisch Nederland biedt naast praktische tips over routes, hotels en vervoer ook originele ontdekkingstochten over de eilanden. De schrijver laat juist díe plekjes zien waar de andere toeristen aan voorbij lopen. Achter in de handzame gids zit een uitneembare kaart. Kortom: deze reisgids is een onmisbare reisgezel tijdens je rondreis door het Caribisch gebied.


Het boek ontdek caribisch nederland van Angela Heetvelt is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Angela Heetvelt boeken - ONTDEK CARIBISCH NEDERLAND
ISBN 9789018041250
VERSCHENEN 16-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ANWB
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel

Andere boeken van Angela Heetvelt