Andy Andrews - De Wonderlijke raadgever

Een beetje perspectief doet wonderen


?Kom in het licht.? Ik keek op en zag een oude man. Niet groot, niet klein. Gekleed in spijkerbroek, wit T-shirt, en lopend op leren sandalen. Met een bruine, gedeukte koffer in zijn hand. Hij keek me vriendelijk aan.

Andy Andrews was 23 jaar oud toen hij Jones voor het eerst ontmoette. Andy leefde op straat en sliep onder een pier. Hij leidde een uitzichtloos bestaan, zonder familie, geld of goed. Maar de ontmoeting met Jones verandert zijn leven totaal. En er zijn meer mensen in het kleine stadje aan de Golf van Mexico, die veel aan de oude man te danken hebben. Wie is deze fabelachtige man, die raad geeft en perspectief biedt? En wat zit er in vredesnaam in dat oude koffertje?

De fabelachtige raadgever is een boeiend verhaal, waarvan niet te zeggen valt of het fictief, autobiografisch of allegorisch is.

Andy Andrews is één van de meest invloedrijke Amerikaanse schrijvers van dit moment. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker. Hij woont met zijn vrouw Polly in Orange Beach, in de Amerikaanse staat Alabama.


Het boek de wonderlijke raadgever van Andy Andrews is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Andy Andrews boeken - De Wonderlijke raadgever
ISBN 9789060679616
PAGINA’S 157
VERSCHENEN 01-09-2010
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Stichting Uitgeverij Gideon
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,50
Bestel

Andere boeken van Andy Andrews