Andrew White - De weg van verzoening

Voorlopige memoires van een vredestichter


Autobiografisch verhaal van voormalig voorganger St. George's Bagdad, de enige anglicaanse kerk in Irak.

White geeft een kijkje in zijn roerige leven, dat in het teken staat van vrede en verzoening, ongewone vriendschappen en liefde voor mensen. De schrijver volgt ondanks zijn ernstige gezondheidsproblemen Gods roeping en levert zo een grote bijdrage aan een wereld waarin wordt gezocht naar de overeenkomsten tussen mensen om te komen tot vrede en verzoening.

Een verhaal dat inspireert en laat zien dat tegenslagen in het leven niet het einde betekenen van een roeping als ons geloof gebouwd is op een rotsvast vertrouwen in God.

Andrew White is een anglicaans geestelijke die wereldwijd bekend geworden is als 'the Vicar of Bagdad'. Hij ontving de William Wilberforce Award 2014 voor zijn bijdrage aan vrede en verzoening in extreem moeilijke omstandigheden. Ook ontving hij de Anne Frank Special Recognition 2014 voor zijn inzet voor religieuze tolerantie en verzoening in Irak en het Midden-Oosten. White kon tot zijn verdriet niet in Irak blijven en woont tegenwoordig in Jeruzalem.

'Andrew White is de meest markante persoon die ik ooit heb ontmoet. Gedreven door Jezus' liefde zet hij zich onvermoeibaar in voor vrede en verzoening in het Midden-Oosten. Zijn onwaarschijnlijke levensverhaal leest als een roman.'

Gert-Jan Schaap - redacteur EO-Visie


Het boek de weg van verzoening van Andrew White is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Andrew White boeken - De weg van verzoening
ISBN 9789033801136
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 04-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ark Media
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,50
Bestel

Andere boeken van Andrew White