Andrew Clover, Ralph Lazar - De grote overval

Rory woont samen met zijn moeder en z’n altijd Boze Broer. Hij heeft één grote ergernis: niemand vertelt hem ooit iets. Zodat hij nooit van iets weet. En hij heeft slechts één grote vraag: waar is zijn vader, die op een dag spoorloos verdween?

Naast die zoektocht houdt ook een ander mysterie Rory en zijn maatje Kato in de ban: wie heeft het geld voor het jaarlijkse schoolfeest gestolen? Tot overmaat van ramp wordt Kato verdacht. Kan superspeurneus Rory haar onschuld bewijzen?

Dit is al het derde boek in de reeks ‘Rory De Raaf, Detective’. Lees hieronder wat Maison Slash van de vorige delen vond:

“Het is de perfecte combo om zelfs de moeilijkste lezertjes aan het lezen te krijgen. Spanning, de perfecte humor en plezante illustraties. Vlieg door het eerste boek en krijg honger naar meer. Meer hebben wij daar niet aan toe te voegen.” – Maison Slash, boekenclub


Het boek de grote overval van Andrew Clover, Ralph Lazar is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,40 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Andrew Clover, Ralph Lazar boeken - De grote overval
ISBN 9789403209692
PAGINA’S 360
VERSCHENEN 25-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Blloan junior
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,40
Bestel

Andere boeken van Andrew Clover, Ralph Lazar