Andreas Rood - Nena

Ze herkende het aantrekken van de spier in zijn nek en wist het nu zeker. Er was iets heel ernstigs aan de hand. Hij zat met een levensgroot probleem. Ook wist ze instinctief dat ze hem daar door dik en dun in moest steunen, hoe ellendig dat misschien ook mocht uitpakken.

'Nena,' zei hij met een wat onvaste stem, 'ik word geprest. En die dreiging komt van verschillende kanten.'

De stilte die hij liet vallen was loodzwaar. Ze keek hem aan met ogen die hem vertelden dat ze, wat er ook zou gebeuren, achter hem stond. Toen begon hij langzaam zijn verhaal.

In het krachtenspel van grote belangen in de financiële wereld duiken minister-president Hugo en zijn vrouw Nena met hun 3 kinderen onder om aan een onmogelijke eis die aan Hugo wordt gesteld te ontkomen. Maar ook op een groot, zwaar bewaakt maar vrij verlaten terrein in Zuid-Amerika zijn ze niet veilig. Intussen worden mensen binnen de bankwereld geschaduwd en afgeluisterd. Er komt een internationaal cyberbestrijdingsbedrijf aan te pas en die komt tot opmerkelijke ontdekkingen.

Een spannend en breed opgezette roman over belangen en intriges in de financiële wereld.


Het boek nena van Andreas Rood is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Andreas Rood boeken - Nena
ISBN 9789089548245
PAGINA’S 358
VERSCHENEN 08-12-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Elikser B.V. Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,50
Bestel