André van der Braak, Timothy Freke, Hannie te Grotenhuis, Peter Huijs, Amir Smit - Het hart dat weet

Over de Universele Gnosis; de religie van het denken in de 21ste eeuw


'In de grond van de ziel woont een kracht die tijd noch vlees beroert; zij ontspringt aan de geest, verblijft in de geest en is geheel en al geestelijk. In deze kracht groeit en bloeit allerwegen God. Daar is een zo heerlijke vrijheid en vreugde, dat het niet in woorden uit de drukken is.' Meister Eckhart

Onze eenentwintigste eeuw en de mensheid die deze eeuw bevolkt, is rijper dan ooit tevoren voor een boodschap van hoop, liefde en zelfverwerkelijking. Het zevende symposion van de serie 'Wijsheidsstromingen' - (Universele Gnosis), hier gepubliceerd onder de titel 'Het hart dat weet', draagt deze universele boodschap opnieuw luid uit, in de hoop dat zij in vele harten en hoofden zal resoneren en op die manier tot nieuwe inzichten en daden zal leiden.

Gnosis betekent eenvoudigweg 'weten', maar dan van binnen, innerlijk. Waarlijk denkende, wetende harten vormen de transformator, die universele Gnosis - dat is: weten, verantwoording nemen en liefde - uitdraagt tot een mensheid die zich vol verbijstering afvraagt wat er met de wereld aan de hand is.

bijdragen van:

André van der Braak,

Timothy Freke,

Hannie te Grotenhuis,

Peter Huijs,

Amir Smit,

Jaap Sijmons


Het boek het hart dat weet van André van der Braak, Timothy Freke, Hannie te Grotenhuis, Peter Huijs, Amir Smit is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 11,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


André van der Braak, Timothy Freke, Hannie te Grotenhuis, Peter Huijs, Amir Smit boeken - Het hart dat weet
ISBN 9789067324564
PAGINA’S 104
VERSCHENEN 07-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Rozekruis Pers, Uitgeverij De
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
11,95
Bestel

Andere boeken van André van der Braak, Timothy Freke, Hannie te Grotenhuis, Peter Huijs, Amir Smit