André Schraa - Acquisitie en Saleshandboek voor de (administratieve) dienstverlening

Voor boekhouders, accountants en accountmanagers in de administratieve sector


Dit boek helpt boekhouders, accountants en accountmanagers in de administratieve sector op een leuke manier, namelijk koude acquisitie, klanten te werven.

Wij hebben de ervaring als acquisitiebureau voor enkel boekhouders en accountants, dat deze methode werkt. Wanneer je gebruikt maakt van onze methode, zul je merken dat je weinig tot geen weerstand gesprekken hebt en dat je niet op een botte manier afgewimpeld wordt. Veel van deze ondernemers waren niet van plan om over te stappen, maar hebben dat toch gedaan. Waarom? Puur omdat ze op een leuke en ontspannen manier benaderd werden.

Acquisitie wordt vaak uitgesteld. We hebben altijd wel “iets” anders te doen. Op deze manier zul je merken dat acquisitie ook leuk is. Gebruik dit handboek als handvat en ervaar zelf wat dit voor uw bedrijf doet.

Het boek is zeer geschikt, wanneer u gebruikt maakt van Leadgeneratoren.


Het boek acquisitie en saleshandboek voor de (administratieve) dienstverlening van André Schraa is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,56 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


André Schraa boeken - Acquisitie en Saleshandboek voor de (administratieve) dienstverlening
ISBN 9789402184723
PAGINA’S 55
VERSCHENEN 29-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,56
Bestel

Andere boeken van André Schraa