André Droogers - Kieswijzer levensbeschouwing

Steeds meer mensen vullen hun levensbeschouwelijke rugzakje op eigen wijze. Vroeger bepaalden kerken de richting, nu maakt de meerderheid van de Nederlandse bevolking zelf uit wat zinnige antwoorden zijn op veel voorkomende levensvragen. Daarbij benut men alle bronnen die iets van waarde te bieden hebben, zowel religieuze als atheïstische bronnen.

Vooral de media zijn nu leverancier van ideeën. Het aanbod is groter en gevarieerder dan ooit. De overmaat aan suggesties kan desoriënterend werken. Hoe weet je of dat ene aansprekende inzicht uit de Happinez zo goed is als het lijkt?

Deze Kieswijzer helpt om wijzer te kiezen. De lezer kan de eigen voorkeuren expliciet maken. Vaak gaat het om keuzes als: 'Bestaat God?' 'Heb ik meer levens?', of: 'De rede is toch afdoende?' In het levensbeschouwelijke landschap zet dit boek wegwijzers neer die de mogelijke routes aangeven. Elke optie wordt op één bladzijde toegelicht, met oog voor contrast èn nuance. Kieswijzer levensbeschouwing is een handzame, praktische zingevingsgids.


Het boek kieswijzer levensbeschouwing van André Droogers is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


André Droogers boeken - Kieswijzer levensbeschouwing
ISBN 9789462984257
VERSCHENEN 02-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Amsterdam University Press
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van André Droogers