André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck - De High Performance Finance Functie in de praktijk

De financiële functie is een van de belangrijkste ondersteunende functies in elke organisatie: zij is de spin in het web en heeft relaties met alle andere functies en afdelingen binnen de organisatie. Daarom is het van essentieel belang dat de financiële functie zo goed mogelijk opereert en functioneert, zodat zij de operationele afdelingen van de juiste strategische en operationele informatie en tools kan voorzien. Op die manier draagt zij bij tot de omvorming van de organisatie naar een excellerende organisatie.

In 'De High Performance Financiële Functie in de Praktijk' leert u hoe u, op basis van het HPFF-raamwerk en heel veel praktijkvoorbeelden, uw financiële functie kan transformeren naar een high performance financiële functie die voor alle stakeholders van de organisatie een grote toegevoegde waarde brengt.

André de Waal en Eelco Bilstra zijn partners van het Finance Function Research & Development Center en auteurs van het boek 'Hoe bouw je een High Performance Financiële Functie'. Peter de Roeck is oprichter en eigenaar van Financial Media, dat onder meer het blad 'CFO Magazine' in België uitgeeft.


Het boek de high performance finance functie in de praktijk van André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 32,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck boeken - De High Performance Finance Functie in de praktijk
ISBN 9789462762930
VERSCHENEN 30-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Management Impact
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
32,90
Bestel

Andere boeken van André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck