Amy Morin - De 13 geboden voor ouders

Toegankelijke nieuwe titel van de schrijver van de bestseller De 13 geboden.

Helpt ouders hun kinderen zelfverzekerd op te voeden en klaar te stomen voor een geslaagd volwassen leven.


Amy Morin, schrijver van de internationale bestseller De 13 geboden verlegt haar aandacht naar ouders en leert hun hoe ze hun kinderen geestelijk sterk en veerkrachtig kunnen opvoeden.

Krijgen de kinderen van vandaag de flexibiliteit en mentale kracht die ze nodig hebben om de uitdagingen van het leven in een steeds ingewikkelder en engere wereld te kunnen aanpakken? Met veilige ruimten en trigger-waarschuwingen die zijn onworpen om kinderen te 'beschermen', belemmeren veel volwassenen onbewust hun kinderen in het bereiken van hun grootste potentieel.

Amy Morin, de schrijver die de kenmerken identificeerde die geestelijk sterke mensen delen, geeft nu volwassenen - ouders, leerkrachten en andere mentoren - de instrumenten die ze nodig hebben om mentalekracht-trainers te worden. Terwijl andere boeken ouders vertellen wat ze moeten doen, leert Amy Morin ouders wat 'niet te doen', wat misschien wel belangrijker is bij het opvoeden van mentaal sterke jongeren.


Het boek de 13 geboden voor ouders van Amy Morin is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Amy Morin boeken - De 13 geboden voor ouders
ISBN 9789045213569
PAGINA’S 300
VERSCHENEN 21-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Karakter Uitgevers BV
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Amy Morin