AMM Castillion - Jouw succesformule van A tot Z

Voor meer geluk en succes! Alle succesfactoren. Het ultieme boek voor succes. 10 stappen op weg naar jouw succes


Loop jij in je leven tegen muren aan en lijk je niet verder te komen? Dan is het tijd om een andere kijk op je manier van leven te ontwikkelen. Jouw succesformule: van A tot Z beschrijft op een eenvoudige en duidelijke manier alle succesfactoren. Hiermee heb je alle kennis in handen om succesvol te worden in het leven. De eerste stap is namelijk dat je anders denkt, zodat je anders kan doen. In 200 pagina's wordt je geïnspireerd en gemotiveerd om van start te gaan met het behalen van je levensdoelen.

Jouw succesformule is onze eerste zelf uitgegeven boekenreeks. Dit boek is een compacte versie van onze complete Jouw succesformule handboekenreeks. Met dit boek heb je alle kennis in handen die beschreven staat in alle drie de boeken. Hiermee wordt je geïnspireerd en gemotiveerd om echt van start te gaan met het bereiken van je levensdoelen. Jouw succesformule: van A tot Z leert je op een eenvoudige en duidelijke manier kennismaken met de succesfactoren voor het creëren van goede mentaliteit, gezondheid, sociale vaardigheden en financiën.

Dit boek is geschreven naar aanleiding van jarenlang onderzoek naar succesfactoren. De kennis, vaardigheden en ervaring die ieder succesvol persoon of organisatie nodig heeft om te slagen in het leven, zijn verwerkt in dit boek. Alle facetten in het leven komen in ongeveer 200 pagina's aanbod, je mentaliteit, lichamelijke gesteldheid, spiritualiteit, sociale vaardigheden, zakelijke carrière en financiën. Een boek bomvol waardevolle informatie, waarmee je alvast de kennis voor succes in handen hebt. Wanneer je er klaar voor bent dan ga je van start met het toepassen van deze kennis. Hiervoor kan je onze handboeken gebruiken, deze bieden je concrete oefenopgaven om jezelf te trainen.

Jouw succesformule: van A tot Z - Alle succesfactoren!

Inhoudsopgave

Introductie

1. Succes begint bij jezelf!

1.1 Mentaliteit

1.2 Lichaam en gezondheid

1.3 Spiritualiteit

2. Niemand kan alles alleen!

2.1 Privé relaties

2.2 Zakelijke relaties

2.3 Samen leven

3. Van geld naar vermogen!

3.1 Geld verdienen

3.2 Geld besparen

3.3 Geld behouden

4. Op weg naar geluk en succes!

4.1 Doelen stellen

4.2 Voorbereiden

4.3 Van start gaan

Nawoord

Auteur: Arturo Castillion, Oprichter Uw balans

Opmaak: Art 9 Media, Amsterdam

Uitgever: Uw balans, Amsterdam

Illustratie: Art 9 Media, Amsterdam

Vorm: Paperback

ISBN: 978-90-822301-8-5

NUR: 740

Druk: 1

Trefwoord: Mens en maatschappij algemeen


Het boek jouw succesformule van a tot z van AMM Castillion is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


AMM Castillion boeken - Jouw succesformule van A tot Z
ISBN 9789082230185
PAGINA’S 201
VERSCHENEN 21-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Uw balans
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel