Aljoscha Long, Ronald Schweppe - De wijsheid van de witte wolf

Kracht vinden in jezelf


We hebben allemaal zowel een zwarte als een witte wolf in ons. De witte wolf is lief en zacht, de zwarte wolf zit vol onrust. In De wijsheid van de witte wolf leer je via prachtige volksverhalen je witte wolf te omarmen.

Omarm je witte wolf

In De wijsheid van de witte wolf ontdek je dat we op elk moment in ons leven ons eigen gedrag kunnen sturen. Door onze innerlijke witte wolf te omarmen en onze zwarte wolf beter te begrijpen vinden we meer rust. In De wijsheid van de witte wolf lees je de mooiste volksverhalen over deze innerlijke strijd tussen goed en kwaad.

Alsjoscha Long en Ronald Schweppe

Alsjoscha Long en Ronald Schweppe zijn de auteurs van De wijsheid van de witte wolf. In dit originele cadeauboekje laten ze je aan de hand van volksverhalen je innerlijke wolf te ontdekken. Naast De wijsheid van de witte wolf schreven ze onder andere De zeven geheimen van de schildpad en De veertien geheimen van de panda.


Het boek de wijsheid van de witte wolf van Aljoscha Long, Ronald Schweppe is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Aljoscha Long, Ronald Schweppe boeken - De wijsheid van de witte wolf
ISBN 9789401303477
PAGINA’S 256
VERSCHENEN 30-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Altamira
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,99
Bestel

Andere boeken van Aljoscha Long, Ronald Schweppe