Alfred Denker - Onderweg in Zijn en Tijd

Inleiding in het leven en werk van Martin Heidegger


"Hij werd geboren, deed zijn werk en stierf" - zo kernachtig vatte Martin Heidegger samen wat aan het leven van Aristoteles filosofisch van belang was. Veel meer had hij liever niet van zichzelf blootgegeven. Maar leven en werk vormen, zoals Alfred Denker in 'Onderweg in Zijn en Tijd' laat zien, juist bij Heidegger een onlosmakelijke eenheid. In dit boek wordt Heideggers levens- en denkweg in zijn belangrijkste stadia zichtbaar en begrijpelijk gemaakt.

Dit boek is een vertaling van 'Unterwegs in Sein und Zeit', eveneens van de hand van de Nederlandse Heidegger-expert Alfred Denker. In deze Nederlandse vertaling wordt ook ingegaan op de 'Schwarze Hefte' en de recent ontdekte brieven van Heidegger aan zijn broer. Hierdoor ontstaat er een compleet beeld van het leven en werk van een van de belangrijkste filosofen uit de twintigste eeuw.


Het boek onderweg in zijn en tijd van Alfred Denker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 26,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Alfred Denker boeken - Onderweg in Zijn en Tijd
ISBN 9789463401180
PAGINA’S 264
VERSCHENEN 06-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Damon VOF
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
26,90
Bestel