Alexandra Vermandel - Je kind zindelijk krijgen? Dat doe je zo!

Een handige gids gebaseerd op wetenschap en ervaring


Een tegensputterende peuter, ongelukjes thuis en onderweg en stress bij ouders en het kind: zindelijkheidstraining verloopt niet altijd over rozen. Terwijl het ene kind haast vanzelf droog wordt, heeft zindelijkheidstraining bij het andere kind heel wat voeten in de aarde. Tel daar het jachtige leven van twee werkende ouders bij en het is begrijpelijk dat sommigen de hele fase voor zich uit schuiven. In de jaren 60 van vorige eeuw was nog zo'n 90% was van de 2,5 jarigen overdag al droog. Het later voltooien van de zindelijkheidstraining kan nadelige gevolgen met zich meebrengen, zowel voor het kind, de ouders als voor de maatschappij.

Zindelijkheid is een complex en sociaal leerproces, dat inspanning, geduld en tijd vraagt. We hebben in dit boek heel wat nuttige gegevens, raadgevingen en richtlijnen verzameld en gepubliceerd om de ouders en gezondheidswerkers een klare kijk te geven in dit domein en hen te begeleiden met tips en trics in hun belangrijke taak de peuter droog te krijgen overdag.


Het boek je kind zindelijk krijgen? dat doe je zo! van Alexandra Vermandel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Alexandra Vermandel boeken - Je kind zindelijk krijgen? Dat doe je zo!
ISBN 9789463440189
PAGINA’S 152
VERSCHENEN 06-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Acco
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel