Alexandra Heard - Tractor Ted

Ontmoet de Kleine Diertjes


"Neem een kijkje op de boerderij en ontmoet allemaal lieve baby diertjes. 32 pagina's met geweldige foto's van biggetjes, kuikentjes, kalfjes en lammetjes. Hoe heet de neus van een biggetje? En hoe kan een kuikentje zwemmen? Ontdek het hier."

Ga mee met Tractor Ted op avontuur als hij het leven op de boerderij onderzoekt. Met geweldige foto's verteld hij kinderen over alle activiteiten op het platteland.


Het boek tractor ted van Alexandra Heard is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 6,95 excl. verzendkosten.


Alexandra Heard boeken - Tractor Ted
ISBN 9780993293320
PAGINA’S 32
VERSCHENEN 28-06-2015
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: harde kaft.
Ook verkrijgbaar: harde kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER Tractor Ted
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  6,95
Bestel

Andere boeken van Alexandra Heard

 • Alexandra Heard - Tractor Ted
  Alexandra Heard - Tractor Ted

  "Tractor Ted bezoekt een boerderij waar ze HELE GROTE machines gebruiken om graan te oogsten. Er is zoveel graan dat ze zelfs een nieuwe schuur moeten bouwen. Zie hoe de schuur wordt gebouwd met behulp van graafmachines, mixers en dumpers met hele grote wielen"Ga mee met Tractor…

  Lees meer...
    6,95
 • Alexandra Heard - Tractor Ted
  Alexandra Heard - Tractor Ted

  "Tractor Ted's eerste activiteiten boek vol met leuke spelletjes om te spelen. Zoek de verschillen, combineer de tractors met het land en kleur de dieren in. Tractor Ted leert je ook om te tellen en bakken"Ga mee met Tractor Ted op avontuur als hij het leven op de boerderij…

  Lees meer...
    6,95