Alexander Zollner - Handboek non-duale coaching en therapie

Alexander Zollner

Handboek non-duale coaching en therapie

Dit Handboek vormt de neerslag van jaren ervaring en ontwikkeling van deze onconventionele visie op coaching en therapie. Het beschrijft zowel de theoretische achtergrond als de kenmerken en uitgangspunten van non-duale coaching en therapie. Het tweede deel van dit boek is een praktische beschrijving van de fasen van een non-duaal coachtraject waarin tal van oefeningen, visualisaties en meditaties zijn beschreven.

Non-duale coaching en therapie is gebaseerd op het inzicht en de ervaring dat geluk en welbevinden geen resultaat zijn van onze inspanningen. Door conditionering, identificatie en dagelijkse drukte is het contact met de grond van ons bestaan verloren gegaan.

Non-duale coaching en therapie stelt zich ten doel om de cliënt dit contact te laten herstellen en de cliënt daarin te verankeren in de hoop een duurzame basis van welbevinden te realiseren.

Een praktisch werkboek voor zowel de therapeut en de cliënt

Inzichten en praktijkvoorbeelden gestoeld op ervaring en onderwijspraktijk

Waardevolle brug van klassieke psychologie naar non-duale inzichten en coaching

Auteur geeft jaarlijks trainingen, lezingen binnen Art of Life, een centrum voor non-duale bewustzijnsontwikkeling

Auteur schrijft regelmatig artikelen voor het tijdschrift Inzicht

Jaarlijks terugkerende opleiding Non-duale coaching

Recensie van dr. P.H.G.M. (Paul) Soons, klinisch psycholoog.

'De tekst is toegankelijk en aansprekend geschreven. Geen onnodig ingewikkelde en verwarrende termen en definities. De schrijver schrijft vanuit eigen diep doorleefde ervaring en sluit aan bij diverse wijsheid-tradities.

Uniek in het Nederlands taalgebied, een waardevol boek, een handboek voor het aanleren van een innovatieve benadering van non-duale begeleiding, als beroepsopleiding voor professionals die al enige ervaring hebben met coaching en/of psychotherapie. Van harte aanbevolen!'


Het boek handboek non-duale coaching en therapie van Alexander Zollner is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 34,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Alexander Zollner boeken - Handboek non-duale coaching en therapie
ISBN 9789491411731
PAGINA’S 412
VERSCHENEN 30-01-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Samsara
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
34,90
Bestel

Andere boeken van Alexander Zollner