Alexander Comrie - Troost voor een missend hart Verzamelde leerredenen

De bekende oudvader Alexander Comrie (1706-1774) heeft veel geschriften nagelaten. De bekendste daarvan zijn – in herschreven vorm – Het ABC van het geloof en de Eigenschappen van het zaligmakend geloof. Ook zijn Verzameling van Leerredenen (1749-1750) werd heel bekend en bleef zeer geliefd. Het eerste deel van deze ‘leerredenen’ verschijnt nu in hertaalde vorm onder de titel Troost voor een missend hart, deel 1.

De nog jonge Comrie sprak deze preken uit in het jaar 1741, met het doel in te gaan op de geestelijke ingezonkenheid van Gods kinderen. Hij wilde zijn luisteraars en lezers door de publicatie van deze preken opwekken tot de Heere terug te keren. Het was tegelijk zijn doel hen hiermee in geestelijke zin te leiden en te bemoedigen. Comries preken ademen een pastorale wijsheid die weldadig aandoet. Ze zijn heel ontdekkend, maar ook bijzonder vertroostend. Ook in onze tijd zijn deze preken het daarom méér dan waard gelezen en herlezen te worden.


Het boek troost voor een missend hart verzamelde leerredenen van Alexander Comrie is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Alexander Comrie boeken - Troost voor een missend hart Verzamelde leerredenen
ISBN 9789402902372
PAGINA’S 420
VERSCHENEN 06-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER De Banier
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Alexander Comrie