Alex van Heeswijk - Mijn onderneming staat als een huis

De gretigheid van veel starters om een onderneming op te zetten zonder gedegen voorbereiding, eindigt jammer genoeg nog te vaak in mislukkingen en teleurstellingen. In 'Mijn onderneming staat als een huis' introduceert Alex van Heeswijk om die reden de Bouwtekening Eigen Onderneming (BEO). Daarmee overzie je direct alle te doorlopen stappen die voor jouw startup van belang zijn. Iedere startende onderneming heeft met behulp van dit handboek en de overzichtelijke ontwerptekening een betere kans van slagen. Zelfstandig ondernemen krijgt een nieuwe dimensie als je zélf de architect kunt zijn!

"Met dit boek wil ik starters helpen bij het ontwerpen van hun eigen onderneming. Het ontwerpproces wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden, handige tips en de BEO helder en inzichtelijk gemaakt. Van het maken van een conceptontwerp in een roze wolk tot het administratief afdichten van de onderneming; van een wankel kaartenhuis naar een stevig gefundeerde architectuur."

Alex van Heeswijk was tot 2000 zelfstandig ondernemer in de groothandel, detailhandelen de grafische wereld. Sindsdien is hij docent en coach Ondernemerschap aan de Hogeschool van Amsterdam en het Amsterdam Center for Entrepreneurship. In die hoedanigheid helpt hij studenten ook bij het voorbereiden en starten van hun onderneming.


Het boek mijn onderneming staat als een huis van Alex van Heeswijk is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Alex van Heeswijk boeken - Mijn onderneming staat als een huis
ISBN 9789491773426
VERSCHENEN 12-05-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Palmslag
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel