Albert Kooy, Rolf de Boer - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Over 5 principes van goed eten


In de supermarkten zien we het hele jaar door nog maar één seizoen, alle dagen tomaat, terwijl die in Nederland hooguit in de zomer geplukt kan worden. De rest van het jaar wordt hij vaak per vrachtwagen uit verre landen aangevoerd. Het gaat de verkeerde kant op met ons voedsel. We consumeren op veel te grote voet en ons eten wordt tegenwoordig gedomineerd door de voedselindustrie, die gedicteerd wordt door enkele grote globale spelers. In deze uitgave van De Nieuwe Nederlandse Keuken laat SVH Meesterkok Albert Kooy de waarde zien van de Nederlandse keuken: een keuken die geïnspireerd is op Nederlandse culinaire tradities en die combinaties maakt met internationale ingrediënten en moderne bereidingen en kooktechnieken. Albert kiest voor duurzame dier- en milieuvriendelijke, eigentijdse en gezonde producten.

Hoe je dit kan doen? In bijna 40 recepten laat Albert zien hoe je met goede ingrediënten lekker en gezond kan eten:


Het boek de nieuwe nederlandse keuken van Albert Kooy, Rolf de Boer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,95 excl. verzendkosten.


Albert Kooy, Rolf de Boer boeken - De Nieuwe Nederlandse Keuken
ISBN 9789075979930
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 21-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER KMuitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,95
Bestel

Andere boeken van Albert Kooy, Rolf de Boer