Albert Comhaire - Vrijzinnig humanisme in tijden van globale opwarming

In 2016 kostte de opwarming van de aarde 400 000 doden en 1200 miljard euro. Dat blijkt onder meer uit gegevens van oud-eurocommissaris voor Klimaat Connie Hedegaard.

Dat de kans op overstromingen en een negatieve impact op de economie zal vergroten, weten we. Maar wist u ook dat er steeds meer een verband lijkt te zijn tussen extreem weer en gewelduitbarstingen? Wie is verantwoordelijk voor de foute koers? En wat kunnen we doen om het tij te keren en op een verantwoorde manier de overtollige CO? uit de atmosfeer te halen?

In Vrijzinnig humanisme in tijden van globale opwarming stelt schrijver Albert Comhaire dat het vrijzinnig humanisme een sleutelrol kan spelen in de zoektocht naar een oplossing voor de opwarming van de aarde. De schrijver neemt ons mee in zijn betoog om op ondogmatische wijze en volgens de principes van het vrij onderzoek een antwoord te zoeken voor het probleem van de klimaatverandering:een persoonlijke wake-upcall!


Het boek vrijzinnig humanisme in tijden van globale opwarming van Albert Comhaire is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Albert Comhaire boeken - Vrijzinnig humanisme in tijden van globale opwarming
ISBN 9789057186271
PAGINA’S 94
VERSCHENEN 24-07-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER VUBPRESS
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Albert Comhaire