Alan Seale - Intuitief Leven

Eenvoudigweg vertrouwen op je innerlijke stem


Leven met je intuïtie kun je leren, waardoor je betere beslissingen neemt. Intuïtief weet je vaak al hoe dat moet. Het boek intuïtief leven leert je dat.

Leer luisteren naar je innerlijke stem

Vaak sta je voor keuzes in je leven en weet je niet wat te doen. Je hebt al een hele tijd getwijfeld, hebt er al met diverse mensen over gesproken en misschien heb je lijstjes met voors en tegens gemaakt. En nóg helpt dat niet.

Vertrouw op je intuïtie.

In de westerse cultuur is weinig plaats voor intuïtie. Argumenten en bewijzen en rationele redeneringen staan hoog in het vaandel. Iets doen omdat het juist voelt, wordt weinig geaccepteerd. Dat is jammer want je intuïtie is een zeer waardevolle raadgever. Je neemt betere beslissingen als je je intuïtie raadpleegt en het kost je ook nog eens veel minder energie. Tegenwoordig staan het grootste deel van de mensen slecht in contact met hun lichaam en ziel en staan daardoor verder af van hun intuïtie.

Als je erop vertrouwt dat je intuïtie je zal vertellen wat je moet doen als zich iets voordoet, maak je je minder druk over mogelijke beren op de weg. Als je vertrouwen hebt dat je intuïtie je als de tijd rijp is een antwoord op je probleem zal geven, pieker je minder. Als je echter stelselmatig negeert wat je intuïtie te zeggen heeft, ontstaat er spanning in jezelf (prikkels). Eigenlijk neem je jezelf niet serieus als je dat doet. Als je in staat bent je intuïtie in te zetten in je leven, blijf je dichter bij jezelf en voel je je beter.

Leven met je intuïtie kun je leren. Intuïtief weet je vaak al hoe dat moet. Het begint met meer aandacht hebben voor alle signalen die je uit je lichaam en onderbewustzijn krijgt. Je eigen lichaam koesteren, je essentiële behoeften aandacht geven, en minder luisteren naar je ego.


Het boek intuitief leven van Alan Seale is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Alan Seale boeken - Intuitief Leven
ISBN 9789089840080
PAGINA’S 302
VERSCHENEN 01-03-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Heart Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,95
Bestel

Andere boeken van Alan Seale

 • Alan Seale - Transformational Presence
  Alan Seale - Transformational Presence

  Alan Seale’s gedachtegoed is actueler dan ooit. In een snel veranderende tijd hebben leiders en veranderaars de juiste mindset en tools nodig om bij te blijven en effectieve beslissingen te nemen.Transformational Presence: Maak het verschil in een snel veranderende wereld Dit…

  Lees meer...
  19,99
 • Alan Seale - Wat wel werkt
  Alan Seale - Wat wel werkt

  Wat wél werkt. Wat als je een manier ontdekt waarmee je volledig in je kracht bent? Wat als je keuzes veel duidelijker zijn? En je ze ook echt kunt realiseren? Hoe zou jouw leven dan veranderen? Door het ontwikkelen van Transformational Presence in jezelf, ga je creëren in…

  Lees meer...
  24,95
 • Alan Seale - De kracht van Zijn
  Alan Seale - De kracht van Zijn

  Auteur en transformatie coach Alan Seale heeft honderden mensen geholpen om in hun aangeboren kracht te staan - wat hij noemt "presence of being". Vanuit deze plek ben je in staat het leven te leiden waartoe jij je geroepen voelt. Je trekt de relaties aan die je wenst. Je maakt…

  Lees meer...
    9,95
 • Alan Seale - Het Manifestatiewiel
  18,95
 • Alan Seale - Wat wel werkt
  Alan Seale - Wat wel werkt

  Wat Wél Werkt Altijd al op zoek geweest naar wat wél werkt? In je werk en in de rest van je leven zijn er situaties die je anders zou willen. En wat dan? Ga je krampachtig oplossingen bedenken? Blijf je hangen in de emoties? Nee, met `Wat wél werkt ga je een stap verder: je…

  Lees meer...
  12,95