Alan Seale - Transformational Presence

Maak het verschil in een snel veranderende wereld


Alan Seale’s gedachtegoed is actueler dan ooit. In een snel veranderende tijd hebben leiders en veranderaars de juiste mindset en tools nodig om bij te blijven en effectieve beslissingen te nemen.

Transformational Presence:

Maak het verschil in een snel veranderende wereld

Dit is een gids voor een wereld die niet alleen heel snel aan het veranderen is maar die bovendien op het punt staat een transformatie door te maken. Hoe creëren we daarvoor de best mogelijke omstandigheden?

Alan Seale heeft dit boek geschreven voor mensen die echt een verschil willen maken. Mensen die de gedrevenheid voelen om iets voor de wereld of de maatschappij te doen. Dit boek is voor mensen met visie die tot actie willen overgaan. Het is bestemd voor leiders die ondersteuning zoeken bij het verkennen van onbekend terrein. Voor coaches die ruimte creëren waarin mensen het beste uit zichzelf halen. Voor docenten die simpele, maar krachtige woorden en structuren zoeken om grote concepten voor iedereen toegankelijk en toepasbaar te maken. En voor iedereen die wil bijdragen aan een wereld die wél werkt.

Alan Seale is bekroond schrijver, inspirerend spreker, leiderschap- en transformatiecoach. Hij is oprichter en directeur van het Center for Transformational Presence. Hij is actief op vijf continenten en ook in Nederland coacht hij en geeft hij regelmatig trainingen. Alan Seale is schrijver van “Create a world that works”, “De kracht van zijn”, “De zoektocht van de ziel”, “Intuïtief leven” en “Het manifestatiewiel”.

Wat een goed boek! Het plaatst de concepten van Transformational Presence op krachtige wijze in het hier en nu. Het behandelt precies de juiste dingen die nu spelen en dat waartoe leiders wereldwijd worden uitgenodigd. Met behulp van Alans ‘3 fundamentele vragen’ en vele andere tools en concepten kunnen we samen nieuwe structuren creëren om het opkomende potentieel tot leven te brengen. Dit boek laat zien hoe we met dat potentieel kunnen co-creëren – om niet alleen met briljante ideeën te komen, maar ook nieuwe systemen en structuren in het leven te roepen die in dienst staan van dat opkomende potentieel, en deze structuren in bedrijven, organisaties en de maatschappij te integreren.

Maarten van Neerven, CFO, Bugaboo

Transformational Presence betekent veel voor me. Het helpt me om stevig in mijn schoenen te blijven staan, wat er ook gebeurt. Het nemen van moeilijke beslissingen is makkelijker geworden omdat ik sneller duidelijk heb wat er werkelijk gaande is. Ik geef meer ruimte om dingen te laten ontstaan in plaats van zaken af te dwingen. Ik vind het makkelijker om mezelf te accepteren zoals ik ben, mijn goede en minder goede kanten. Ik heb een sterke innerlijke motivatie gevonden waar ik vooralsnog gedreven werd door externe factoren. Transformational Presence voelt als een groot cadeau.

Gijs Dullaert, Ondernemer en CEO AIMMS

Nu de wereld snel verandert, is de manier waarop je met veranderingen omgaat een belangrijk kompas. Deze tijd vraagt om een nieuw soort leiderschap. Transformational Presence geeft je hiervoor krachtige en eenvoudig toepasbare handvatten. Het boek van Alan Seale is een uitnodiging om je hoofd en hart te openen en nu te starten met het creëren van een wereld die wél werkt!

Vivian Vleeshouwers, Directeur Lekko B.V.

Alan Seale’s nieuwste boek is een ‘must read’ voor iedereen die ernaar verlangt verschil te maken in de wereld. Op toegankelijke en aansprekende wijze biedt hij inzichten, handvatten en werkvormen die het mogelijk maken handen en voeten te geven aan dit verlangen. De diepgang, en tegelijkertijd eenvoud, van Transformational Presence maakt het mogelijk om op iedere plek en in iedere situatie een transformational presence te zijn en daardoor meer te bereiken!

Caroline Veerman, Unitmanager bij Koninklijke Kentalis.

Alan Seale heeft mij geleerd om te luisteren naar de stem van mijn hart, en hoe deze actief te betrekken in mijn leven en in mijn werk. Hierdoor voel ik mij authentieker, warmer en krachtiger, en is mijn werk zoveel meer een uitdrukking van wat ik op een dieper niveau wens te zijn en wens te doen. Ook de werkresultaten zelf hebben meer impact en zijn duurzamer.

Mark Mathijssen, Algemeen Directeur van MHB bv


Het boek transformational presence van Alan Seale is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Alan Seale boeken - Transformational Presence
ISBN 9789089840097
PAGINA’S 180
VERSCHENEN 13-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER Heart Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Alan Seale

 • Alan Seale - Intuitief Leven
  Alan Seale - Intuitief Leven

  Leven met je intuïtie kun je leren, waardoor je betere beslissingen neemt. Intuïtief weet je vaak al hoe dat moet. Het boek intuïtief leven leert je dat.Leer luisteren naar je innerlijke stem Vaak sta je voor keuzes in je leven en weet je niet wat te doen. Je hebt al een hele…

  Lees meer...
  18,95
 • Alan Seale - Wat wel werkt
  Alan Seale - Wat wel werkt

  Wat wél werkt. Wat als je een manier ontdekt waarmee je volledig in je kracht bent? Wat als je keuzes veel duidelijker zijn? En je ze ook echt kunt realiseren? Hoe zou jouw leven dan veranderen? Door het ontwikkelen van Transformational Presence in jezelf, ga je creëren in…

  Lees meer...
  24,95
 • Alan Seale - De kracht van Zijn
  Alan Seale - De kracht van Zijn

  Auteur en transformatie coach Alan Seale heeft honderden mensen geholpen om in hun aangeboren kracht te staan - wat hij noemt "presence of being". Vanuit deze plek ben je in staat het leven te leiden waartoe jij je geroepen voelt. Je trekt de relaties aan die je wenst. Je maakt…

  Lees meer...
    9,95
 • Alan Seale - Het Manifestatiewiel
  18,95
 • Alan Seale - Wat wel werkt
  Alan Seale - Wat wel werkt

  Wat Wél Werkt Altijd al op zoek geweest naar wat wél werkt? In je werk en in de rest van je leven zijn er situaties die je anders zou willen. En wat dan? Ga je krampachtig oplossingen bedenken? Blijf je hangen in de emoties? Nee, met `Wat wél werkt ga je een stap verder: je…

  Lees meer...
  12,95