Akkie Muller, Freek Sanders - Samen solliciteren

Sneller, beter, leuker


Zonder werk en nu?

Je bent op zoek naar een nieuwe baan. De meeste sollicitanten staan er alleen voor. Toch hoeft dat niet. Trek de stoute schoenen aan! Vraag iemand uit je omgeving om jouw Sollicitatie-Buddy te worden. Dit doe-het-zelf boek is voor hem of haar bestemd. Hierin staan inzichten uit de wetenschap en onze praktijkervaring van de afgelopen 10 jaar.

De schrijvers

"Elke werkloze een eigen Sollicitatie-Buddy, dat is onze droom. Onze eigen S-Buddy's begeleiden hun sollicitanten al jaren op deze manier. Bijna 70% van de mensen die zo geholpen worden vindt 4 tot 6 maanden sneller een baan dan werklozen zonder een S-Buddy. Onze kandidaten worden blij van een eigen S-Buddy. En dat gunnen we jou dus ook."

Huub van Zwieten, Droombaangoeroe en oprichter/eigenaar van Talent First:

"'Thank God it´s Monday' geldt ook voor sollicitanten. Solliciteren met een Buddy geeft je de nodige energie om dat te doen wat nodig is om niet alleen sneller, maar vooral ook inspirerender van je gedrevenheid je werk te maken."

Bekijk ook s-buddy.nl


Het boek samen solliciteren van Akkie Muller, Freek Sanders is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Akkie Muller, Freek Sanders boeken - Samen solliciteren
ISBN 9789059729544
PAGINA’S 168
VERSCHENEN 10-12-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Eburon Uitgeverij B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Akkie Muller, Freek Sanders