Aernoud Bourdrez - Think like a lawyer don t act like one

De fundamentele lessen voor de slimme onderhandelaar


Dit boek biedt 75 succesvolle strategieën om conflicten te voorkomen of op te lossen. Met de beste lessen van Winston Churchill, Al Capone, Harvard University, 3 bonobo's, twee zoenende boksers, Gorbatsjov en vele anderen. Te gebruiken bij barse agenten, boze buren, onwillige debiteuren, slechte opdrachtgevers, sluwe advocaten en andere ruziemakers.

Elke les is door de schrijver uitvoerig getest en kan worden toegepast aan de keukentafel, op straat en in de boardroom. De korte puntige teksten zijn aantrekkelijk geïllustreerd.

Think Like a Lawyer Don't Act Like One is een complete en direct bruikbare inleiding in de praktijk van conflictbeheersing.

Aernoud Bourdrez is zelf advocaat en onderhandelaar. Zijn praktijk is gevestigd in Amsterdam en hij is gespecialiseerd in auteursrecht. Hij behartigt de belangen van kunstenaars, ontwerpers en architecten.


Het boek think like a lawyer don t act like one van Aernoud Bourdrez is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Aernoud Bourdrez boeken - Think like a lawyer don t act like one
ISBN 9789063693084
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 07-06-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER BIS Publishers BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,90
Bestel

Andere boeken van Aernoud Bourdrez