Adelien Decramer - Organisaties doen werken

Organisaties doen werken is een oriënterend handboek dat inzicht biedt in het managen van organisaties. Om een organisatie te leiden, analyseren of adviseren, is het van cruciaal belang om de werking van organisaties, de dynamiek van groepen en het gedrag van mensen te begrijpen. Daarom neemt dit werk organisatiemanagement grondig onder de loep aan de hand van analyses, cases, inzichten en evidence, en dit telkens op 3 niveaus: het organisatie-, het groeps- en het individueel niveau.

Dankzij de vergaarde kennis kan de lezer kritisch leren omgaan met evoluerende organisaties in een volatiele arbeidsmarkt. Maatschappelijke en organisationele ontwikkelingen, zoals technologische veranderingen, diversiteit, vergrijzing, een steeds competitievere arbeidsmarkt en de nadruk op output, effi ciëntie en eff ectiviteit, maken de analyse van hedendaagse organisaties uitdagend maar ook bijzonder interessant.

Zowel de basisconcepten, als de actuele inzichten in management komen aan bod in dit handboek. Door die veelzijdigheid leert de lezer uiteindelijk zelf refl ecteren over organisatiemanagement en de nieuwe ontwikkelingen binnen dit veranderlijke domein.


Het boek organisaties doen werken van Adelien Decramer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 55,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Adelien Decramer boeken - Organisaties doen werken
ISBN 9789089319180
PAGINA’S 248
VERSCHENEN 08-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Owl Press
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
55,00
Bestel