ACSI - ACSI Campinggids - ACSI Klein & Fijn Kamperen Gids + app 2018

De gids ACSI Klein & Fijn Kamperen is bijzonder ontwikkeld voor de kampeerder die op zoek is naar kleinschalige, rustieke kampeerterreinen. Deze campinggids bevat informatie over 2.050 campings in Europa. Dit product geeft u bovendien gratis toegang tot de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app.

In de gids vindt u van elk kampeerterrein onder andere informatie over alle voorzieningen, de richtprijzen, de GPS-coördinaten en een routebeschrijving. Al deze gegevens worden ieder jaar gecontroleerd door de ACSI-inspecteurs tijdens de jaarlijkse campinginspectie.

De gids is erg gemakkelijk in het gebruik. Via het eenvoudige zoeksysteem met overzichtelijke land- en regiokaarten vindt u eenvoudig uw camping. De duidelijke gebruiksaanwijzing verklaart de gebruikte symbolen en icoontjes bij elke camping.

Ook in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app* vindt u deze vertrouwde campinginformatie. Daarnaast kunt u gemakkelijk een camping zoeken dankzij de vele zoekfilters en vindt u onderweg eenvoudig de campings op basis van uw huidige GPS-locatie. Verder kunt u campingbeoordelingen van anderen lezen of zelf een beoordeling achterlaten. De mogelijkheden zijn eindeloos. De app is (inclusief kaartmateriaal) ook offline te gebruiken. In de gids vindt u een envelop met unieke code. Met deze unieke code krijgt u tot 01-01-2019 toegang tot de campinginformatie in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app.

*De app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 4 en hoger, iOS 7 en hoger en Windows 10) en voor laptop en computer (Windows 10).

ACSI Klein & Fijn Kamperen 2018 is inclusief CampingCard ACSI t.w.v. € 16,95! Met deze kortingskaart verblijft u voor € 11, € 13, € 15, € 17 of € 19 per nacht in het laagseizoen op 3.319 campings in Europa.

De campinggids in het kort:

* 2.050 kleine en gemoedelijke kampeerterreinen in Europa

* Jaarlijks geïnspecteerd door ACSI-inspecteurs

* Maximaal 50 toerplaatsen

* Inclusief CampingCard ACSI t.w.v. € 16,95

* Eenvoudig zoeken op meer dan 150 voorzieningen

* GPS-coördinaten, gecontroleerd voor perfecte navigatie naar elke camping

* Inclusief mini-atlas met overzichtelijke landkaarten voorzien van alle kampeerterreinen

Uw toegang tot de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app:

* Alle campings uit de gids ACSI Klein & Fijn Kamperen

* Gratis updates

* Kaartmateriaal, campinggegevens en foto's zijn ook offline beschikbaar

* Zeer handige zoekfuncties

* Voeg campings toe aan uw favorieten

* Beoordeel een camping in de app en lees beoordelingen van andere kampeerders

* Plan uw route

* Bel of mail de camping met een druk op het scherm


Het boek acsi campinggids - acsi klein & fijn kamperen gids + app 2018 van ACSI is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


ACSI boeken - ACSI Campinggids - ACSI Klein & Fijn Kamperen Gids + app 2018
ISBN 9789492023407
VERSCHENEN 19-01-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ACSI Publishing
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel