A. van der Heide-Kort - Het gebed van een charlatan

De ontwikkelingsgang van een helderziende


HET GEBED VAN EEN CHARLATAN

Ans van der Heide- Kort bracht het grootste deel van haar jeugd door in het voormalig Nederlands Indië.

Na de middelbare school werd zij verloskundige en oefende als zodanig een praktijk uit in Wageningen. De oorlog 1940-1945 maakte voortzetting van haar werk onmogelijk. Inmiddels gehuwd moest zij met haar jonge gezin, wegens oorlogshandelingen, eerst uit Wageningen, later uit Arnhem vluchten, waarbij al haar bezittingen verloren gingen.

Na de oorlog zocht zij haar levensvervulling in een andere richting. Haar inzet voor de wederopbouw bestond grotendeels uit het houden van voordrachten over de meest uitéénlopende onderwerpen.

Op daaropvolgende leeftijd werd zij beroepskeuze-adviseur, volgde een opleiding individual-psychologie en was bestuurslid van Intermenselijk Contact.

Haar ambitie voor schrijven en het feit, dat zich bij één van haar 3 kinderen paragnostische verschijnselen manifesteerden, bracht haar er toe, het thema helderzienheid in romanvorm te verwerken.

De roman 'HET GEBED VAN EEN CHARLATAN' is te beschouwen als een authentiek document over het leven van een paragnost.


Het boek het gebed van een charlatan van A. van der Heide-Kort is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


A. van der Heide-Kort boeken - Het gebed van een charlatan
ISBN 9789050640404
VERSCHENEN 17-09-1997
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Citadel
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,50
Bestel

Andere boeken van A. van der Heide-Kort