A.J. van Aken, A.G.M. van den Bosch - Basisboek administratie Opgavenboek

Het studieboek 'Administratie voor Bachelors en Masters 1 - Basisboek Administratie' behandelt de basisprincipes van de boekhouding en gaat daarnaast ook uitvoerig in op de rol van de hedendaagse administrateur. In dit opgavenboek wordt per hoofdstuk de kennis van de behandelde stof getoetst. Bij elke opgave is aangegeven welk onderdeel van de theorie in de betreffende opgave wordt getoetst. De uitwerkingen zijn digitaal beschikbaar in de digitale leeromgeving op www.abm1basisboekadministratie.nl.

'Basisboek Administratie' maakt deel uit van de nieuwe studiemethode 'Administratie voor Bachelors en Masters'. In deze vierdelige studiemethode wordt besproken hoe de boekhouding in de moderne gedigitaliseerde wereld het beste kan worden ingericht. De modules kunnen los van elkaar worden bestudeerd.

De opzet en de toegankelijke schrijfstijl van het theorieboek en de representatieve opgaven in dit opgavenboek maken deze studieboeken geschikt voor alle HBO- en WO-opleidingen waarin de basisprincipes van de boekhouding aan de orde worden gesteld.


Het boek basisboek administratie opgavenboek van A.J. van Aken, A.G.M. van den Bosch is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 31,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


A.J. van Aken, A.G.M. van den Bosch boeken - Basisboek administratie Opgavenboek
ISBN 9789491725098
VERSCHENEN 21-04-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Convoy
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
31,00
Bestel

Andere boeken van A.J. van Aken, A.G.M. van den Bosch