A.H.M. Boere - Handboek Arbobesluit 2019

Het Handboek Arbobesluit is een toegankelijke informatie-bron waarin het besluit helder wordt toegelicht. Het hand-boek legt, waar zinvol, de relatie tussen de Arbowet, het Arbobesluit, de Arboregeling en de Arbobeleidsregels.

Door de volledigheid en de objectiviteit is dit Handboek Arbobesluit toonaangevend en een onmisbare informatie-bron voor ondernemers, opleiders, bestuurders, juristen, P&O’ers, or-leden, preventiemedewerkers, arbodiensten en adviseurs.

Samen met de Handboeken Arbowet, Arboregeling, Arbobeleidsregels en Arbeidstijdenwet biedt dit boek een compleet overzicht van alle arborechten en -verplich-tingen in Nederland. Deze reeks vormt dé standaard voor iedereen die in de dagelijkse praktijk met arbeids-omstandigheden te maken heeft.

De schrijver, mr. A.H.M. Boere, is afdelingshoofd van de Afdeling Wetgeving van de directie Wetgeving, Bestuur-lijke en Juridische Aangelegenheden van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.A.H.M. Boere boeken - Handboek Arbobesluit 2019
ISBN 9789012404044
PAGINA’S 832
VERSCHENEN 27-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Sdu Uitgevers
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
79,88
Bestel

Andere boeken van A.H.M. Boere