A.D.M. van Rijs, J.A. Hofsteenge - Handboek Arboregeling 2019

In dit handboek wordt de Arboregeling artikelsgewijs op een heldere manier toegelicht en wordt, waar nodig, de relatie tussen de Arboregeling, de Arbowet, het Arbo-besluit en de Arbobeleidsregels gelegd. Uiteenlopende onderwerpen als certi? catie, vakbekwaamheidseisen van arbodeskundigen en melding van ongevallen en beroepsziekten komen aan bod.

Door de volledigheid en de objectiviteit is dit Handboek Arboregeling toonaangevend en een onmisbare infor-matiebron voor ondernemers, opleiders, bestuurders, juristen, P&O’ers, or-leden, werknemers en adviseurs.

Samen met de Handboeken Arbowet, Arbobesluit, Arbobeleidsregels en Arbeidstijdenwet biedt dit boek een compleet overzicht van alle arborechten en -verplich-tingen in Nederland. Deze reeks vormt dé standaard voor iedereen die in de dagelijkse praktijk met arbeids-omstandigheden te maken heeft.

Mr. J.A. Hofsteenge is coördinerend wetgevingsjurist bij de directie Wetgeving, Bestuurlijke en Juridische Aangelegenheden van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze directie is onder meer verantwoordelijk voor de wetgeving op het terrein van de arbeidsomstandigheden.

Mr. A.D.M. van Rijs is senior wetgevingsjurist bij deze directie en is werkzaam als docent bij de Vakgroep Sociaal Recht en Sociale Politiek van de Universiteit van Tilburg.A.D.M. van Rijs, J.A. Hofsteenge boeken - Handboek Arboregeling 2019
ISBN 9789012404051
PAGINA’S 324
VERSCHENEN 28-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Sdu Uitgevers
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
79,88
Bestel