- Bouillon! winter 2018

De cover

Naast meesterkok-sterrenkok-kookboekenschrijver-tvkok-lady-chef-of-the-year is Angélique Schmeinck gewoon ook een lieve vriendin èn een markant fotograaf. Haar werk

heeft als onderwerp uiteraard eten. Onze coverfoto komt uit de collectie Culinary Modernism die ze in 2016 maakte. Makreel en rode biet zijn

boezem smaakvrienden, vandaar de

naam Sea of Love.

INHOUD:

Berichten

Lekker eten zonder fratsen – Will Jansen

Bestaat er een melkvocabulaire? – Susette Brabander

Kikkererwten – Kristien Spooren

La H haalt uit – Kees Sterrenburg

Toetjeswijnen - Nicolaas Klei

De lekkerste Pistache komt uit Bronte - Carlina De Lorenzo

Het Heilige varken - Jurriaan Geldermans

Kreeftenkoninkrijk Guernsey – Will Jansen

Tequila, sexo y marihuana – Jurriaan van Eerten

De Zelftemmer – Kees Sterrenburg

De natuur is een levende spiritualiteit – Eelco Schaap

Aan de knoppen van je eigen gezondheid - Will Jansen

Heimwee naar de volkskeuken – Will Jansen

Geef mij nog wat wijn, het leven is niets – Ingrid Oyevaar

Curry op zijn Vietnamees - Tieme Hermans

Het Perceel – Will Jansen

Ziryab en het moderne menu - Jacques Meerman

Broccoli is niet spannend – Norbert Mergen

Bouillon Leest

De Bouillonambassadeurs

Wie werkten er mee



 boeken - Bouillon! winter 2018
ISBN 9789077788653
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 18-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bouillon Culinaire Journalistiek

UITVERKOCHT

Dit boek is uitverkocht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


18,00

De genoemde prijs is een indicatie.